Onze Filosofie

Meer dan schoon

Voor ons gaat schoonmaken verder dan het specialistisch reinigen en het uitvoeren van onderhoud. Wij gaan voor een duurzame toekomst en een goede woon-, leef- en werkomgeving. Clean Vision is opgericht met de visie om maatwerk te leveren in de schoonmaakwereld. Het draait hierbij om persoonlijk contact en heldere afspraken. Samen gaan wij voor een schone, nette & veilige omgeving waarin iedereen zich prettig voelt.

 

Meer informatie over Clean Vision kunt u vinden op onze pagina over ons.

 

Waar wij voor staan

Onze klanten en medewerkers zijn het belangrijkst. Clean Vision denkt reëel mee met haar klanten en geeft op basis van hun wensen en behoeften advies in de vorm van een plan op maat. Het doel is om een realistisch plan op te stellen met een realistisch budget: wij houden namelijk niet van verborgen kosten.
 
Doordat Clean Vision een middelgrote organisatie is, zijn de communicatielijnen kort binnen het bedrijf. Zo kan er snel en adequaat worden gereageerd op calamiteiten, wensen en vragen van klanten of medewerkers.
 

Onze medewerkers

Wij geloven dat gemotiveerde medewerkers de beste resultaten realiseren. Daarom geven wij onze medewerkers de kans om zich verder te ontwikkelen en steunen hen hierin. Verder bieden wij goede arbeids- en secundaire voorwaarden aan aan onze medewerkers om hen volop te motiveren.
 
Wilt u meer weten over onze beloftes, werkwijze, onze medewerkers en/of hoe wij duurzaam ondernemen? Klik dan hier.