VvE’s & Corperaties

Samen realiseren wij de beste leef- en woonomgeving

Van enkele panden tot honderden, Clean Vision verzorgt een schone en fijne woon- en leefomgeving. Onze gemotiveerde medewerkers zetten zich in voor een veilige omgeving waar wonen meer dan prettig is. Het schoonmaakwerk bestaat voornamelijk uit het reinigen van algemene ruimtes waaronder het trappenhuis en portiek. Wat er precies wordt schoongemaakt en de betreffende frequentie hiervan bespreken wij samen met u. Op basis van uw wensen en behoeften geven wij advies in de vorm van een plan op maat. Hierin staat het te reinigen ruimtes, objecten en overige diensten alsmede de schoonmaakfrequentie en de gemaakte uren die hierbij horen.

Veiligheid en communicatie

Clean Vision heeft ruime ervaring met het reinigen en onderhouden van appartementencomplexen en verschillende gebouwen en locaties.

Onze medewerkers houden een toeziend oog op objecten en onderdelen. Hierbij letten zij op onder andere mankementen of andere belemmeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gaten, barsten of loszittende deurklinken. Wanneer wij dit signaleren melden wij dit bij u of de beheerder van het pand. Zo realiseren wij een veilige leefomgeving.

Periodieke werkzaamheden

Voor de dagelijkse tot wekelijkse schoonmaak realiseren wij de reguliere schoonmaak. Hiernaast voeren wij ook verschillende periodieke werkzaamheden uit, zoals onder andere: glasbewassing, gevelonderhoud, dieptereiniging en vloeronderhoud. Hiernaast voeren onze medewerkers ook eenmalige klussen uit bij onvoorziene omstandigheden.

 

Lees hier meer over periodieke schoonmaak.