Zorg & Welzijn

Meer dan alleen schoonmaak

 
Van de dagelijkse tot periodieke schoonmaak, in uw branche is hygiëne een vereiste. Het gaat hier om de bewoners, gasten of patiënten van uw locatie en om veel meer dan alleen schoonmaken. Dit begrijpen wij als geen ander, daarom is onze schoonmaakservice een verlenging van de zorg die u aanbiedt. Dienstverlening met een glimlach en aandacht voor de mensen.
 
Door uw zorginstelling schoon te houden verhoogd u de kwaliteit van de leef- en werkomgeving van bewoners en medewerkers. Hiernaast verhoogd u de veiligheid en levensduur van het pand. Door de gastvrijheid van onze medewerkers voelt iedereen zich thuis.
 

Maatwerk

Elke afdeling en elke bewoner of patiënt is anders. Daarom stemmen wij de werkzaamheden af naar waar behoefte is. Op basis hiervan en uw wensen geven wij advies in de vorm van een plan op maat. Hierin vindt u alle werkzaamheden, aandachtspunten en de bijbehorende uren.

 

Onze medewerkers

 
De medewerkers die wij in dienst hebben worden specifiek uitgekozen op hun ervaringen en kennis. Zo bent u er van verzekerd dat u altijd vakbekwame en betrouwbare schoonmakers over de vloer hebt. Zij hebben jarenlange ervaring en alle benodigde certificaten behaald. Om hun kennis te blijven vergroten volgen onze gespecialiseerde medewerkers 3 keer per jaar een interne training.