Sport & recreatie

Zet nieuwe records in een schone en gezonde omgeving

Van zaalvoetbal tot badminton en van zwemmen tot kinderfeestjes: dagelijks gaan er veel handen en voeten voorbij in uw locatie. Door het regelmatig te reinigen geeft u vuil en bacteriën geen kans en creëert u hygiënische omgeving.

Voor de gezondheid van uw leden en medewerkers is het effectief reinigen van oppervlaktes en ruimtes noodzakelijk. Onze gastvrije medewerkers zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en specialistisch reinigen van veel verschillende locaties en ruimtes. Clean Vision verzorgt onder andere de facilitaire dienstverlening van:

–  Fitnesscentra
–  Gymzalen
–  Sportcomplexen
–  Scholen
–  Kleedkamers

Onze aanpak

De proactieve medewerkers van Clean Vision staan voor u klaar. Wij gebruiken desinfecterende middelen die verantwoord zijn voor mens en milieu. Zo kunnen wij de gezondheid van uw leden voorop stellen zonder in te leveren op een smetteloos resultaat.

Elke locatie is uniek. Daarom geven wij aan de hand van uw wensen en behoeften een advies uit in de vorm van een plan op maat. Hierin kunt u ons advies vinden met betrekking tot de werkzaamheden en het bijbehorende aantal uren.