Gevelreiniging

Uw pand is als uw visitekaartje

Voor het reinigen en optimaal onderhouden van uw pand of locatie, omdat deze door o.a. regen, vuil, algen, vorst en zon wordt aangetast. Met het reinigen van uw gevel of pand houdt u deze in perfecte staat. Zo verlengd u de levensduur van uw pand en maximaliseert u de waarde hiervan.

 
De uitstraling van een pand is de eerste indruk die (potentiële) klanten, prospects of werknemers van een bedrijf krijgen. Met het uitvoeren van de reiniging bent u verzekerd van een nette, schone en veilige uitstraling.
 
Belevingsschoonmaak

Aan de hand van uw wensen en behoeften geven wij advies in de vorm van een plan op maat. Hierin vindt u alle werkzaamheden, de frequentie en de bijbehorende uren. Clean Vision werkt het concept ‘Belevingsschoonmaak*’. Dit betekent dat wij niet alleen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren, maar ook een stap extra zetten. Zo ontzorgen wij u als bedrijf.

Voor elke locatie
Clean Vision biedt deze service aan voor (bijna) alle panden. Met onder andere de inzet van hoogwerkers en vakbekwame medewerkers is geen uitdaging te groot.
 
Onze diensten
– Reiniging gevels, gebouwen en kozijnen en deuren
– Verwijdering graffiti
 
Veiligheid
Veiligheid staat bij ons voorop, zowel voor onze glazenwassers als uw medewerkers. Alle werkzaamheden worden volgens de Arbo-regelgeving uitgevoerd. Daarnaast garanderen wij dat onze glazenwassers zijn opgeleid en ruim ervaren zijn in hun beroep.
 
Heeft u vragen over hoe wij de veiligheid van uw en onze medewerkers kunnen garanderen? Neem dan contact met ons op.